Afdrukken

Sinds 1 oktober 2014 werk ik als projectmanager bij PRO6 managers.

Tussen 1 januari 2013 en 30 september 2014 werkte ik bij het Havenbedrijf Rotterdam als projectmanager.

Vanaf 1 januari 2012 tot eind 2012 werkte ik als senior projectmanager bij Royal Haskoning. Vanaf 1 juli 2012 heette het bedrijf na de fusie met DHV Royal HaskoningDHV. Van 1 oktober 2007 tot eind 2012 was ik binnen Royal Haskoning hoofd van de adviesgroep Regionale & Stedelijke Infrastructuur te Rotterdam. Daarvoor was ik vanaf 1 april 2007 ad interim hoofd van de adviesgroep Wegen & Rail van Royal Haskoning op het kantoor in Rotterdam. En daarvoor werkte ik vanaf 1 januari 2005 als projectmanager/consultant bij IM Infra Consultancy en Management, oftewel IM Advies, te Hoofddorp. Sinds 1 augustus 2005 werd IM Advies door een overname onderdeel van Royal Haskoning.

Vanaf 1 april 2003 tot eind 2004 heb ik bij de Provincie Zuid-Holland gewerkt. Na een korte periode in het lijnmanagement heb ik als projectleider het invoeren van projectmatig werken binnen de Directie Ruimte en Mobiliteit gedaan, daarnaast was ik adviseur bij diverse projecten.

Vanaf augustus 2000 tot april 2003 heb ik via Balance gewerkt als projectleider en programmamanager civiele techniek (vooral gericht op de infrastructuur) bij het ontwikkelingsbedrijf Vinex van de gemeente Berkel en Rodenrijs. 

Voor die tijd werkte ik (deels gedetacheerd vanuit het Ministerie van Sociale Zaken) voor Gemeentewerken Rotterdam in diverse functies.

Ervaring opgedaan binnen de voorgaande functies


Projecten die (mede) onder mijn verantwoordelijkheid zijn gerealiseerd in chronologische volgorde:

Gemeentewerken Rotterdam

Balance

Royal HaskoningDHV / IM Advies

Havenbedrijf Rotterdam

PRO6 managers

Adviesopdrachten

Royal HaskoningDHV / IM Advies

Port of Rotterdam

Lezingen